Ügyvitelről egyszerűen, érthetően

Ügyviteli 1x1

Ügyviteli 1x1

Hogyan válasszunk számlázó programot?

2015. június 15. - Dolphin Ügyvitel

A jól végzett munka gyümölcse az, amikor végre kiállíthatom számlámat az elvégzett munkáról. Tapasztalatom szerint ez a gyümölcs azonban sokak számára olykor „kicsit sárga, kicsit savanyú”, mert a számla elkészítése állandó gondot okoz.

Sok olyan céggel találkoztam ahol, ha egy kicsit több energiát fektetnek a számlázó program kiválasztásába, rengeteg bosszúságtól megkímélhették volna magukat. (Egy konkrét esetet hamarosan részletesen is leírok. Ígérem tanulságos lesz!)

Választani azonban nem egyszerű. Ma reggel a legnépszerűbb kereső oldalon, közel jelenleg 102 ezer találatot kaptam a „számlázó program” kifejezésre. Ezzel el is érkeztünk az első általános hibához. Tovább olvasom.

A bejegyzés trackback címe:

https://ugyviteli1x1.blog.hu/api/trackback/id/tr317545632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása