Ügyvitelről egyszerűen, érthetően

Ügyviteli 1x1

Ügyviteli 1x1

Egyszerű, mint az 1x1

2015. június 15. - Dolphin Ügyvitel

Napi munkánk során gyakran találkozunk olyan kérdésekkel amelyekről úgy gondoljuk, hogy talán szélesebb körben is érdemes lenne beszélni. Sok esetben ezek olyan ügyviteli kérdések, amelyek nem feltétlenül illeszthetőek be weboldalunk keretei közé, ezért arra gondoltuk, hogy talán egy blog megfelelő megoldás lehet... Azt mondták egyszerű lesz, mint az 1x1... :)

Természetesen - mint a legtöbb cég, amelyik blog írásába kezd, úgy mi is - titkon abban reménykedünk, hogy írásainkon keresztül nem csak hasznos információkat tudunk átadni, hanem picit nagyobb figyelmet is tudunk majd magunkra és megoldásainkra irányítani. De ígérjük, blogunkat nem ajánlataink publiklására nyitottuk meg. :)

Valóban olyan kérdéseket szeretnénk körbejárni, amelyek segítségére lehetnek akár a kezdő, akár a már rutinos cégvezetőknek és mindenkinek, akit kicsit is érdekel ez a terület.  Mindezt egyszerűen és közérthetően, mert hisszük, hogy az ügyvitel is egyszerű, mint az 1x1, csak néha kell hozzá egy másodfokú megoldókulcs... :)

Nem vagyunk képzett írók, vagy gyakorlott bloggerek, az ügyvitelhez értünk.... :)

Bízunk benne bejegyzéseink tartalma kárpótol majd mindenkit az esetleges stilisztikai és helyesírási hibákért...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ugyviteli1x1.blog.hu/api/trackback/id/tr947295479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása