Ügyvitelről egyszerűen, érthetően

Ügyviteli 1x1

Ügyviteli 1x1

Bemutatkozásunk

2015. április 14. - Dolphin Ügyvitel

A Dolphin Kft.

Cégünk több, mint 16 éve foglalkozik az ügyvitelhez kapcsolódó szoftverek és megoldások fejlesztésével. Legyen szó egyszerű számlázó programról, készletkezelésről, vagy összetett vállalatirányítási rendszerről, mindig arra törekeszünk, hogy megoldásainkkal sikeresebbé tegyük partnereinket.

Napi munkánk során gyakran találkozunk olyan kérdésekkel, amelyekről úgy gondoljuk, hogy szélesebb körben is érdemes lenne beszélni róla. Sok esetben ezek olyan ügyviteli kérdések, amelyek nem feltétlenül illeszthetőek be egy viszonylag zárt céges weboldal keretei közé, ezért gondoltuk azt, hogy talán egy blog megfelelő megoldás lehet. Bízunk benne, itt oldottan, nagyobb szabadsággal, interaktív módon tudunk majd beszélgetni az ügyvitelhez kapcsolódó konkrét, vagy általános kérdésekről.

Természetesen - mint a legtöbb cég amelyik blog írásába kezd, úgy mi is - titkon abban reménykedünk, hogy írásainkon keresztül picit nagyobb figyelmet tudunk majd magunkra és megoldásainkra irányítani, de ígérjük, blogunkat nem ajánlataink publiklására nyitottuk meg. :)

 

A szerzők

Jene Károly

A Dolphin Kft. alapítója és vezető fejlesztője, aki több mint 20 év tapasztalattal rendelkezik az ügyviteli megoldások területén. Gyakorlatilag nincs olyan kérdés, amellyel még ne találkozott volna. Készséggel áll az Önök rendelkezésére is. 06-20-468-6295, jene.karoly@dolphin.hu

Horváth Ferenc

Cégünk értékesítési vezetője. Partnereinknél és blog bejegyzéseiben közel 15 év értékesítési tapasztalatát igyekszik hasznosítani. Készséggel áll az Önök rendelkezésére is. 06-20-579-5128, horvath.ferenc@dolphin.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ugyviteli1x1.blog.hu/api/trackback/id/tr757286637
süti beállítások módosítása